hits

17.05.2017, 00:59Så var det det evige kapitlet i livet mitt relatert til den berømmelige døgnrytmen igjen da. Tro det eller ei, men jeg har faktisk ikke ligget i senga mi siden mandag 15. mai, 19-tiden en gang. Det var egentlig meningen at jeg skulle gå og legge meg i 10/ 11-tiden i går (16. mai), etter å ha fått i meg noen fiskepinner og litt ris, men det ble da ikke helt sånn.

For etter at jeg hadde skrudd av pcen, bøyet jeg meg litt ned mot sofaen og tenkte at jeg bare skulle ligge der i 3-5 minutter, og SÅ skulle jeg gå på badet, pusse tennene, forså å legge meg i senga.. Men for å si det sånn, jeg kom meg ikke opp fra sofafaen igjen før klokken var nærmere 21. Jepp, en 11 timer-ish lang "powernap".

Tenkte for en stund siden at jeg skulle prøve å faktisk legge meg i senga nå, da jeg ikke sover sånn kjempegodt på sofafaen, men jeg kjenner meg selv så alt for godt; jeg VET at det ikke kommer til å skje. Jeg er ikke trett heller, så derfor har jeg rett og slett forandret litt på planene, og de ser nå slike ut:

Hva er den lengste "powernappen" du har tatt?

Stay goregeous!#døgnrytme #brille #tvnorge #chille #natt #powernap #netttv #godteri #sjokolade #snop


wenchepia

17.05.2017 kl.01:09

Lengste powernapen jeg har hatt varte fra 17.mai kl 18.30 til 18.mai kl.21ish. Over ett døgn assa...det var i 2002 og jepp,det var det året jeg var russ. Ferdigfesta russ kan man si...

Aylar Von Kuklinski

17.05.2017 kl.01:30

wenchepia: Oi!!! Det hørtes da egentlig litt ekstremt ut!! Nå har jeg aldri festet noe særlig, og aldri vært beruset på noe alkhol-holdig, men.. Wow! :-O

Nå følte jeg meg ihvertfall litt bedre enn hva jeg gjorde for litt siden :-D Takk! ^^

wenchepia

17.05.2017 kl.01:40

Hehe!! Ekstremnap heller enn powernap ja^^

Imponert,aldri vært berusa? *applaus* det er godt gjort!! Går lenger og lenger mellom hver gang her,er nok snart totalavholds sjøl.

Aylar Von Kuklinski

17.05.2017 kl.02:22

wenchepia: Hehe, ja xD

Ikke ruset på alkohol ihvertfall. Men jeg har jo fått i meg en del energidrikker i løpet av livet, og det gir jo en slags beruselse det også av hva jeg har forstått. Men alkohol, nei :)

Doner en dråpe blod

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...