hits

02.05.2017, 21:42Her er det meningen at det skal stå noe. Først prøvde jeg å finne mannen i gata, tenkte å spørre om han kunne stille opp, men han var dessverre opptatt med kvinnen på motorvegen. Så prøvde jeg å spørre store stå om han ville være til hjelp, men store stå hadde dessverre krympet etter at han la alle fremtidsplanene på is her om dagen.

Så prøvde jeg å finne noen skilt i håp om å få låne og samtidig få sette de opp her for en liten stund, men alt jeg fant var bare et par nystrøkne singleter. Så begynte jeg desperat å ligge meg opp i høyden, men etterhvert slo høydeskrekken til og jeg falt på et meget usjarmerende vis ned igjen.

Nå ligger jeg her rett ut, slapp og lei. Jakten på å finne noe eller noen som kan fylle opp dette bleke, triste tomrommet med noe interessant, underholdende og meningsfylt har feilet katastrofalt, akkurat som den gangen alle kommaene prøvde å stille seg på rekke og rad bak onkel spørsmålstegn. Det gikk bare så ille, ille galt.

Spørsmålsmannen kunne heller ikke stille opp i dag!..


suckdick

03.05.2017 kl.08:30

Spørsmålsmannen kunne ikke stille opp for deg i dag fordi han spiser pølse. Men jeg sender han hjemigjen etterpå. Vær tålmodig.

Aylar Von Kuklinski

03.05.2017 kl.22:28

suckdick: Begynner han å bli ferdig-spist nå, eller har du kanskje spist han opp siden sist du skrev (tenker ikke på beina dine nå)?

Anti Rosa Bloggen

04.05.2017 kl.12:13

KULT bilde! ;-) Men hvis du kjeder deg, lag en video? Jeg pleier å tvinge meg selv tilbake under slike "tomrom". Men noen ganger er det kanskje lettere sagt enn gjort. Ha en fin dag videre! / Mali

Aylar Von Kuklinski

04.05.2017 kl.12:24

Det er absolutt ingen dum ide, og uten å røpe noe veldig konkret enda kan jeg ihvertfall fortelle at jeg har en ny video i tankene mine, en ny underholdningsvideo! :)

Håper du også får en flott dag! ^^

Anti Rosa Bloggen

04.05.2017 kl.12:25

Kult! Den venter jeg i spenning på! ;-)

Doner en dråpe blod

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...