Teknisk klaging + Litt til

Det er ikke alltid ting blir slik man har tenkt. Jeg skal være ærlig å skrive at fremdeles er jeg ikke fornøyd med måten jeg ordner spillvideoene mine på. Har blant annet ikke akkurat noe fancy kontorrom med diverse hyller og ditt og datt hvor jeg kan plassere teknisk utstyr på en mindre rotete måte…

Hva er det jeg har? Jo, en stue med en stor 55″ tv som tar mye plass. En sofa og et sofabord. Det har jeg lenge vært fornøyd med, frem til jeg begynte med dette nye videoprosjektet. Og jeg vil si at mikrofonen jeg har nå er mye av grunnen til misnøyen nå -_-.

For det første er ikke ledningen på mikrofonen særlig lang, noe som gjør at jeg tvinges til å sitte mye nærmere den enorme tv`n enn jeg egentlig liker. For det andre så er jeg nødt til å stable et middels høyt “tårn” av dvder og spill på sofabordet ved sofaen hver gang jeg skal spille inn en ny video. Altså slik at mikrofonen kommer så nær munn som mulig. For det TREDJE må jeg attpåtil sitte på kanten av sofaen for å komme nær nok, slik at volumet ikke blir lavere enn det alt er.

Ja, så har jeg en klage til som jeg ønsker å få ut. Og det er angående headsettet jeg bruker mens jeg lager disse videoene. Dersom jeg skrur opp lyden på tv-skjermen mens jeg spiller vil dere trolig høre lyden fra spillet dobbelt. Greia er ihvertfall at da jeg holdt på med en video i kveld så begynte headsettet å mase om at batteriet er lavt.

Det hadde egentlig ikke vært noe problem for videoen sin del, hadde det ikke vært for at i løpet av den tiden jeg brukte på å bestemme meg for om jeg bare skulle slå av headsettet eller ikke så er det en hel del masse høy skurr i videoen jeg etter planen skulle ha hatt offentlig på nett nå….

Uansett. Det blir ikke noen flere nye spillvideoer nå i kveld. Men i morgen igjen er det bare å glede seg. ^^

Og helt på slutten. Her er de videoene jeg faktisk har fått lagt ut i dag!:

Nok en gang vil jeg minne om at jeg hadde vært veldig glad om dere vil abonnere på spillkanalen jeg har på Youtube dere kan finne ved å klikke her,  og selvfølgelig om dere også ønsker å Like Facebook-siden jeg har opprettet som dere kan klikke dere innpå her!


Forresten det er en ting til jeg vil skrive når jeg er så godt i gang. Dette har på ingen måte noe med det jeg har skrevet tidligere i dette innlegget, men er mer en impulsiv og mer hyggelig måte å avslutte det hele på.

Camilla! Ja, du jeg snakket med noen timer over Skype igjen i går. Her har du noen flere gode ord: Jeg synes du er en kjempesnasen jente, en utrolig god venninne. Du har en utrolig kreativ og original sjel, for ikke å snakke om et veldig godt og stort hjerte. Jeg setter stor pris på i alle fall de fleste samtalene vi har hatt (minus litt russ og annet diverse…), og jeg gleder meg masse til å møtes igjen en dag.

Takk for at du sikkert til tross for noen krangler gjennom årene ikke har tatt livet av den skjønneste tremeningen din som også er helt utrolig fantastisk, men som jeg egentlig ikke vet om liker at jeg skriver like mye om henne offentlig, så derfor gjør jeg ikke det selv om jeg gjerne skulle gjort det <3

Vi reblogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg