hits

30.03.2012, 12:25

Tomrom er det konkreteste ordet som beskriver mentaltilstanden min nå.
Våkennatt igjen, og har om ikke veldig lenge døgna. Kvittet meg nettopp med oppvasken, så da har jeg fått gjort det. Støvsugd badegulvet har jeg også, i tillegg til å støvtørket benken og bordet mitt, åja, så har jeg barbert meg :-) Flink!Siste post for viktig-Per nå er å dusje, lakke om neglene og deretter få i meg litt mer næring og mat. Så skal jeg skru av meg selv litt etter det tenkte jeg, hehe.

Åjaaa, så har jeg også skiftet støvpose på støvsugeren i dag, da det er noen måneder siden sist, og vært så flink i tillegg å kasta en ganske full søppelpose, som den snille søppelmannen kan få hvis han vil ha den :-)
Pappa kommer på besøk i 17-tiden, så nå er det bare for meg å nedlegge blogg.no litt, og få unnagjort de siste tingene jeg nevnte i sted.

Hellige hykler, så tom og daff man kan bli når man spiser og sover så lite som jeg gjør.. :-O
Vi reblogges!


replica

30.03.2012 kl.13:28

Omg jeg liker genseren din.

Nemi Rebella

30.03.2012 kl.14:15

Flinke gutten sin det, skifta støvsugerpose tilogmed! :D Slike ting overlater jeg til min kjære vaskedame, ja jeg har vaskedame... Synes min friske tid er for dyrebar til og bruke på vasking, støvtørking og skifting av senger... :P

Pakk i deg noen piratblingser og pell deg til sengs! Der kan du drømme om flygende påskeharer med sekker fulle av sjokkisegg! Nattinatt snuppen ;)

Aylar Von Kuklinski

30.03.2012 kl.20:17

replica: Har bare jakke og t-skjorte på :-) Men takk.

Doner en dråpe blod

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...